Tyytyväinen Toipilas

Current Status
Not Enrolled
Price
79,00 €
Get Started

Tyytyväinen toipilas -verkkokurssin tarkoituksena on tarjota toipilaalle tekemistä neljän viikon ajaksi! Koiran leikkauksesta toipuminen ja toipilasaika saattaa tulla eteen yhtäkkiä ja olla pitkä prosessi. Kaiken huolen keskellä sinun ei tarvitse pohtia vielä koiran virikkeistämistä, vaan saat Tyytyväinen Toipilas -kurssista ohjattua sisältöä viikoille.

Toipilasaika on usein tylsää koiralle ja aika raskasta omistajalle. Kurssin tarkoituksena on tarjota ideoita ja vinkkejä, miten toipilaalle voi tarjota virikkeitä ja aktivointia, vaikka esimerkiksi liikkumistila olisi rajattu pieneen alueeseen.
Mielekäs arjen sisältö ja henkistä hyvinvointia lisäävät harjoitukset auttavat myös toipumisessa.

Kurssin ovat koostaneet eläinten käyttäytymistieteilijä, väitöskirjatutkija Anna Sydänheimo sekä eläinfysioterapian (MSc/PgDip opiskelija) ammattilainen Milka Tauru.

Kurssi koostuu erilaisista virikkeistä ja harjoituksista, joiden avulla lisätään sekä koiran että omistajan hyvinvointia ja saadaan toipilasaika kulumaan nopeammin. Kurssilta saat selkeän suunnitelman toipilasajaksi ja voit valita mieleiset virikkeet ja harjoitteet.

Kurssin harjoitteista löytyy mm. erilaisia ruokintavirikkeitä, kognitiivisia virikkeitä, aistivirikkeitä, hajutyöskentelyyn, käsittelyyn, rauhoittumiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä harjoituksia sekä ideoita eteenpäin jalostettaviksi.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.