Anu Rikkilä

  • Eläintenkouluttaja (eat)
  • Koirahieroja
  • Hyppytekniikkakouluttaja
  • Kiva Käsittelijä® -kouluttaja

Anu on tarkka, kokonaisvaltainen ja koiralähtöinen kouluttaja. Hän on asioita paljon analysoiva ja syy-seuraussuhteita pohtiva kouluttaja. Anun tavoitteena on rento, riemukas ja aidosti motivoitunut koira, jolla on kaikissa treeneissä hyvä olla. 

Koiraharrastuslajeista toko on Anun kestosuosikki. Anu on kiinnostunut myös rally-tokosta ja hajuharrastuksista. Koiraharrastuslajeissa Anua kiinnostaa ennen kaikkea se, että miten niitä voi harrastaa mahdollisimman koiralähtöisesti ja siten, että ne tukevat kokonaisvaltaisesti koiran psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia.
Koiraharrastusten sijaan Anu tykkääkin puhua koiran harrastuksista ❤️

Anu on kouluttautunut koirahierojaksi ja koirien hyppytekniikkakouluttajaksi. Tänä syksynä hän on aloittanut kouluttautumaan koirien fysiikkavalmentajaksi. Anu on suorittanut eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinnon. Koirien fysiikkavalmentajana Anu haluaa tukea koiria olemaan kropaltaan rentoja, notkeita ja mahdollisimman terveillä liikemalleilla liikkuvia. Eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinnon myötä Anu toivoo voivansa tarjota vieläkin perusteellisempia ja paremmin perusteltuja koulutuksia.

Anun koulutukset löydät täältä