Nina Laiho

  • Eläintenkouluttaja (eat)
  • Kiva Käsittelijä® -kouluttaja

Nina on kahden jackrusselin onnellinen kumppani. Ninan perheessä on ollut aina koiria laidasta laitaan, mutta omiksi koiriksi valikoituivat aktiiviset pienet terrierit, joiden päätyö on toimia tallikaverina. Ninalle on tärkeää eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi, jossa huomioidaan sekä lajityypilliset että yksilölliset tarpeet. Omien koiriensa kanssa Nina keskittyy arjen sujuvuuteen omaehtoisten toimien avulla.

Nina on kouluttanut hevosia omistajineen ympäri Etelä-Suomea positiivisemman koulutuksen pariin jo vuodesta 2017, hän luennoi hevosten hyvinvoinnista ympäri Suomen ja eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittamisen myötä alkoi toteuttamaan pitkäaikaista haavettaan myös koirien koulutukseen erikoistumisesta.

Nina pyrkii tuomaan alalle paitsi lisää asiantuntijuutta positiivisen vahvisteen ja omaehtoisuuden käytöstä jokapäiväisessä yhteiselossa, myös kokonaisvaltaista hyvinvoinnin tarkastelua ja luovaa ongelmatilanteiden ratkaisua. Nina kiinnostaa sekä koirien psyykkiset että fyysiset ominaisuudet ja hän kouluttautuu jatkuvasti lisää molempien aiheiden parissa. Nina on suorittanut eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinnon (EAT) Taitotalossa.

Ninan koulutukset löydät täältä