Saara Uljas

  • Eläintenkouluttaja (at)
  • Certified Control Unleashed Instructor (CCUI)
  • Kiva Käsittelijä® -kouluttaja
  • Koirahieroja (opiskelija 2022 ->)
  • Hajutyökouluttaja

Saara kouluttaa rally-tokon valmennusryhmiä ja kursseja, tokokursseja, koiratanssia ja teemakursseja. Saara on myös kiinnostunut erityisesti paimenkoirien rotutyypillisistä käytöksistä. Saara on perehtynyt positiivisiin koulutusmenetelmiin ja koiran ehdoilla tapahtuvaan koulutukseen. Saara on myös suorittanut käyttäytymistieteeseen pohjautuvat perusopinnot Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa ja eläintenkouluttajan ammattitutkinnon Sedussa.

Koulutuksen johtoajatuksena on, että harjoittelu on mukavaa ja stressitöntä koirakon molemmille osapuolille, ja kotiin treeneistä lähdetään hyvillä mielin. Rallytokoharrastuksen Saara aloitti 2015, sekä on tämän jälkeen mm. pätevöitynyt rally-tokon koulutusohjaajaksi ja pätevöityy rally-tokon tuomariksi alkuvuodesta 2023. Saara on myös suorittanut hajutyökouluttajakurssin sekä on Suomen ensimmäinen Certified Control Unleashed Instructor.

Kilpakentillä Saaran korkein saavutus on koiransa kanssa rodun ensimmäinen RTK4-koulutustunnus. Lisäksi Saara harrastaa koiriensa kanssa tokoa, agilityä ja noseworkiä. 

Saaran koulutukset löydät täältä