Teea Nurminen

  • Eläinten kouluttamisen perusopinnot (Suomen eläinkoulutuskeskus)

  • Kiva Käsittelijä®-kouluttaja

  • Eroahdistus ja yksinolo-ongelmat (Jenny Jalonen, Digital Dogsitter listalle hyväksytty)

  • Eläintenkouluttaja (at opiskelija 2023->)

Teea on aina ollut kiinnostunut eläimistä, erityisesti koirista, ja niiden käyttäytymisen ymmärtämisestä ja muokkaamisesta. Hän haluaa tuoda tätä mielenkiintoista maailmaa myös esille kaikille koiranomistajille, helposti ymmärrettävästi. Kotona asustelee tällä hetkellä kolme koiraa, joiden kanssa on työstetty niin haastavia käytöksiä kuin arjen taitoja ja temppuja. Koirakokemusta on kuitenkin karttunut jo pidemmältä ajalta, mm. nuorena Dogsitter-koulutuksen ja työskentelyn myötä.

Teealle on tärkeää, että omistajat oppivat tunnistamaan omasta koirastaan niitä hyviä ominaisuuksia myös haasteiden keskellä. Omasta kokemuksestakin hän ymmärtää, että aina ei vaan se arki suju koiran kanssa toivotunlaisesti. Teea pohtiikin koulutuksen lähtökohtia omistajien vahvuuksia ja voimavaroja huomioiden, jotta saadaan mahdollistettua sujuvampi arki yhdessä. Teea on ammatiltaan myös toimintaterapeutti, joten arjen toiminnot, toiminnan analyysi ja asiakaslähtöinen työskentely tulee luonnostaan.

Teea pitää niin pentujen arkitaitojen kouluttamisesta kuin myös erilaisten haastavien käytösten parissa työskentelystä. Lisäksi hän kouluttaa mielellään erilaisiin tilanteisiin tarvittavia tukitaitoja kuin myös osallistavan käsittelyn taitoja. Teea kouluttaa sujuvasti niin suomeksi, ruotsiksi kuin myös englanniksi.

Teean koulutukset löydät täältä