Koulutushallit ovat lämpimiä, n. 240m2 käsittäen wc-tilat.
Avointa hallitilaa on n. 200m2

Hallia vuokrataan yhdistyksille, seuroille, yksityisille ym koulutus- ja luentokäyttöön.

Hinnat: Arkisin klo 21-17 28€/h, viikonloppuisin 30€/h. Satunnaisesti myös viikolla ilta-aikoja klo 17-21 30€/h.

Kysy tarjousta esim. koko päivän luennoista tai pidemmistä vakivuorovuokrauksista!
Ota yhteyttä

hallin säännöt
  1. Hallin käyttäjät sitoutuvat noudattamaan hallisääntöjä ja vastaavat siitä, että tilat ja koulutusvälineet ovat samassa kunnossa, kuin vastaanotettaessa. Hallissa on videovalvonta vuokrausten aikana.
  2. Käyttäjät sitoutuvat noudattamaan Suomen eläinsuojelulakia kaikissa koulutuksissa. Kaikkien koulutusvälineiden ja –tapojen, jotka aiheuttavat koiralle kipua, pelkoa tai tuskaa, käyttäminen on ehdottomasti kiellettyä. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan eläinsuojeluviranomaisille.
  3. Jokainen koulutuksiin osallistuva tai tapahtumapaikalla vieraileva vastaa itse omasta, lastensa sekä koiransa turvallisuudesta. Jokainen huolehtii omaisuudestaan ja vakuutusturvastaan osallistuessaan koulutuksiin, ja vastaa itse koiransa hallille tai hallin muille käyttäjille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista.
  4. Hallin käyttäjä on velvollinen puhdistamaan hallissa olevilla aineilla sekä ilmoittamaan pissa- ja kakka ym. vahingoista mahdollisimman tarkkaan heti tuntinsa jälkeen sähköpostitse anna@pawsiteam.fi
    Näin pystymme puhdistamaan vahingot myös kunnolla mahdollisimman nopeasti ja pidämme maton siistimpänä, emmekä tarvitse pissasakkoa.
  5. Treenialueella treenataan ilman ulkokenkiä
  6. Hallin ulkoalueet on pidettävä siistinä ja koirien ei saa antaa tehdä tarpeitaan hallin seiniin tai muihin rakenteisiin. Hallista löytyy kakkapusseja, mikäli omat ovat päässeet loppumaan.
  7. Vuokra-aika alkaa sovitulla tasatunnilla ja halli tulisi olla luovutuskunnossa seuraavalla tasatunnilla. Lopetathan treenit siis hyvissä ajoin, jotta ehditte lopetella ja keräillä tavarat ennen seuraavien tuntilaisten sisääntuloa.

Hyviä treenihetkiä!