Teemme koirien kotitrimmauksia pääsääntöisesti koneella, koiraa kuunnellen. Trimmauksessa mitään ei tehdä väkisin, vaan opetellaan tekemään asiat vuorovaikutuksessa, mahdollisimman pienellä stressin määrällä.

Meille on tärkeintä, että trimmaus on koiralle mukavaa. Seuraamme koko ajan koiraa, sekä tarkkailemme, mikäli se tarvitsee pienen tauon tai leikkihetken. Kaikki trimmaukset suoritetaan koiran olotilan mukaan mahdollisimman vähällä stressaamisella, joten kerrothan meille, mikäli koirasi jännittää hoitotoimenpiteitä. Trimmausaikaa varataan 1h/koira ja siinä ajassa tehdään se, mitä koira jaksaa/pystyy. Mikäli koirasi siis jännittää, varaudu tulemaan useamman kerran. Kun koira oppii luottamaan trimmaajaan, seuraavat käynnit sujuvat helposti ja tavoitteena onkin, että trimmauksesta lähtee iloinen ja hyvinvoiva koira. Saat trimmauksen aikana myös ohjeita käsittelyharjoituksiin, joita voi tehdä kotona trimmien välissä.

Trimmaamo sijaitsee Iso-Heikkilän Pawcity -hallissa osoitteessa Akselintie 5C. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.
Trimmauksia tekee Saara Uljas. Lisää trimmauksesta voit kysellä suoraan Saaralta 045 1348217
Trimmauksen hinta on 70e/h.

Mikäli koirasi jännittää trimmausta tai muita hoitotoimenpiteitä, suosittelemme teoriapohjaksi käsittelykurssia. Kurssilta saat eväät hoitotoimenpiteiden mukavaksi opettamiseen ja näiden avulla esimerkiksi harjaushetkistä tai kynsienleikkuusta tuleekin välttämättömän pahan sijaan mukava yhteinen leikki.

huomioitavaa ennen trimmausta
  • Tuothan koirasi trimmaukseen puhtaana, likaista koiraa ei voi trimmata.
  • Älä anna koirallesi ruokaa ennen trimmausta ja ota mukaan paljon sen lempiherkkuja, jotta saamme toimenpiteestä mahdollisimman mukavan.
  • Varaa ainakin ensimmäisellä kerralla aikaa niin, että olet itse mukana trimmauksessa. Koiralle omistajan poissaolo voi olla iso stressitekijä.
  • Mikäli koirasi pelkää hoitotoimenpiteitä, suosittelemme varaamaan ennen trimmausta tutustumiskäynnin. Tällöin pääsemme opastamaan, miten pystytte jo kotona harjoittelemaan hoitotoimenpiteitä ja koira pääsee myös tutustumaan meihin.

Varaa aika täältä!