Arkitottelevaisuus

Näytetään kaikki 7 tulosta

Kaipaatko lisää kontaktia ja hallintaa arkeen? Haluatko vahvan vuorovaikutteisen suhteen koirasi kanssa ja ymmärtää koiran käytöstä? Arkitottelevaisuus -kursseilla käydään läpi miten toteuttaa koulutus tehokkaimmin ja sekä koiralle että omistajalle mukavalla tavalla. Koiran koulutus ja sujuvat peruskäskyt ovat avain helpompaan arkeen, sekä koiran kouluttaminen vahvistaa myös omistajan ja koiran välistä suhdetta. Kurssi kestää 5 käytännön kertaa, josta saa jo hyvät eväät tulevaisuutta varten.

Arjen sankarit -ryhmä sopii kaikille, jotka haluavat positiivisen yhteisen harrastuksen koiran kanssa. Ryhmässä opetellaan koulutustekniikkaa ja arjessa tarvittavia taitoja positiivisen vahvistamisen keinoin. Arjen sankarit on vakiryhmä, jossa treenataan viikottain samassa porukassa ja tuntien teemoja mukautetaan osallistujien mukaan.

Vakiryhmät -paikka on sitova niin kauan, kunnes irtisanoudut. Maksut voi suorittaa yhden, kolmen tai kuuden kuukauden erissä.

Koulutukset koirakoulu Pawsiteamin lämpimässä koulutushallissa Kaarinassa. Osoitteessa Yrittäjänkatu 4, 20760 Piispanristi. Turku on 15 min ajomatkan päässä ja bussit tulevat kauppatorilta lähelle koulutushallia, joten meille on todella helppo tulla. Koirankoulutusta positiivisesti ja rennolla mielellä!

Arkitottelevaisuus

Vakiryhmän kuukausimaksu

Alkaen: 75,00 
Varasto loppu
100,00  sis. alv 24 %
Varasto loppu
Alkaen: 75,00 
150,00  sis. alv 24 %
Varasto loppu

Arkitottelevaisuus

BH-kurssi

100,00  sis. alv 24 %

Arkitottelevaisuus

Lahjakortti

Alkaen: 50,00