Koiratanssi

Koiratanssi on laji, jossa koira ja ohjaaja suorittavat musiikin tahdissa ennalta suunnitellun koreografian. Koiran liikkeet koostuvat tottelevaisuus- ja aktivointiliikkeistä. Koiratanssissa kilpaillaan aina MM-tasolla asti. Kilpailulajeja ovat freestyle (vapaatanssi) ja HTM (seuraaminen musiikin tahdissa). Koiratanssi on Kennelliiton virallinen laji ja siinä voi saavuttaa koiratanssivalion arvon.

Ohjaajana toimii koiratanssin koulutusohjaaja Tiina Paavola kahden koiratanssivalionsa kanssa. Molemmat koirat ovat tänä vuonna koiratanssin maajoukkueessa ja toinen saavutti juuri pronssia kovassa seurassa koiratanssin SM-kisoissa. Lisätietoja ohjaajasta ja koirista löytyy sivulta www.tiinajakultaiset.fi.

Koulutukset koirakoulu Pawsiteamin lämpimässä koulutushallissa Kaarinassa. Osoitteessa Yrittäjänkatu 4, 20760 Piispanristi. Turku on 15 min ajomatkan päässä ja bussit tulevat kauppatorilta lähelle koulutushallia, joten meille on todella helppo tulla. Koirankoulutusta positiivisesti ja rennolla mielellä!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.