Nenätyö

Näytetään kaikki 7 tulosta

Pawsiteamilta löytyy erilaisia hajuharrastuksia, suosituimpana nosework! Nosen lisäksi meiltä löytyy syksyisin sienikursseja ja muina vuoden aikoina erilaisia hajuerottelu- ja hajuharrastukursseja. Haisteleminen on mukavaa koiran aktivoimista, joka väsyttää taatusti koiran kuin koiran.

Nosework on vuonna 2008 Yhdysvalloissa kehitetty koiraharrastuslaji. Koira opetetaan etsimään ja ilmaisemaan eukalyptuksen, laakerinlehden ja laventelin hajun erilaisissa ympäristöissä kuten rakennuksissa, maastossa ja ajoneuvoissa.

Nosework sopii harrastukseksi kaikille koirille ja ohjaajille eikä se vaadi mitään erityistaitoja. Etsiminen on koiralle mielekästä tekemistä ja hyvää aktivointia. Noseworkia on helppo harrastaa vaikka omassa kodissa! Laji sopii myös aroille koirille, koska harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan.

Koulutukset koirakoulu Pawsiteamin lämpimässä koulutushallissa Kaarinassa. Osoitteessa Yrittäjänkatu 4, 20760 Piispanristi. Turku on 15 min ajomatkan päässä ja bussit tulevat kauppatorilta lähelle koulutushallia, joten meille on todella helppo tulla. Koirankoulutusta positiivisesti ja rennolla mielellä!

Vain 1 varastossa

Varasto loppu

135,00  sis. alv 24 %

Varasto loppu

20,00 

Varasto loppu