Arvomaailma

Pawsiteam on vuonna 2017 perustettu koirakoulu, joka perustettiin ihan tavallisia koiranomistajia varten, ihmisiä, jotka haluavat ymmärtää koiraansa paremmin ja luoda paremman suhteen koiransa kanssa. Pawsiteamin tavoitteena on tuoda nykyaikaiset koulutusmenetelmät ja tuorein tieto koirista kaikkien saataville helposti ja ymmärrettävästi.

Pawsiteam on laajentanut aika tohinalla, mutta kaikki kouluttajamme jakavat arvomme ja sitoutuvat niihin – niin lajikoulutuksissa kuin arjen asioissa. Pawsiteamia on tituleerattu monta kertaa positiivisimmaksi koirakouluksi niin ihmisille kuin koirillekin, joten ylpeänä käytämme tätä arvonimeä!
Alla avattuna hieman meidän koulutusfilosofiaa ja tärkeimpiä arvoja.

Ammatillisuus ja avoimuus
Meille on erityisen tärkeää, että kouluttajamme ovat kouluttautuneet ja ylläpitävät tietotaitoaan jatkuvasti. Tutkimustieto lisääntyy koko ajan ja me olemme valmiita pitämään mielemme avoinna, vastaanottamaan tietoa ja muokkaamaan ajatusmaailmaamme myös sen mukaan. Kaikki koulutuksemme perustuu käyttäytymistieteisiin ja oppimispsykologiaan sekä käytämme positiivisen vahvistamisen metodeita koulutuksissamme. Haluamme pystyä perustelemaan kaikki koulutusratkaisut jollain muulla kuin ”musta tuntuu siltä” tai ”aina ennenkin on tehty näin”. Haluamme myös ohjata asiakkaitamme samaan ajatussuuntaan – mitä koira oikeastaan ajattelee ja miten se oppii parhaiten, millainen eläin koira oikeastaan on…

Koiralähtöisyys ja omaehtoisuus
Panostamme suuresti siihen, että koirakko oppii vuoropuhelua ja ymmärtämään toisiaan. Koulutukset tehdään aina koiralle reilusti ja vältämme epäselkeiden asioiden opetusta. Yhteiselo sujuu huomattavasti harmonisemmin, kun koira ja omistaja osaavat tulkita toisiaan. Omaehtoisuus ja koiran aloitteellisuus ovat myös isossa osassa koulutusta – mitä enemmän koira pystyy kertomaan meille tunnetiloistaan, sitä paremmin ja reilummin myös etenemme koulutuksessa. Mottomme onkin: ”harrastetaan koiran kanSSA, ei koiraLLA.”

Turvallinen oppimisen ilmapiiri
Kouluttajamme ovat myös asiakaspalvelun ammattilaisia ja haluammekin luoda hyvän, rennon ja turvallisen ilmapiirin oppimiseen. Tyhmiä kysymyksiä tai tyhmiä juttuja ei ole! Keskustelun avulla voimme löytää monia uusia näkökulmia asioihin. Meille voit tulla, oli taustasi mikä tahansa tai vaikka sitä ei olisi ollenkaan. Otamme avoimesti kaikki vastaan, juuri sellaisina kuin he ovat. Asiakaskyselyssämme nousi suuresti esiin se, että meille on mukava ja helppo tulla, kaikki ovat tervetulleita ja ilmapiiri on rento. Tähän pyrimme jatkossakin, sillä niin ihminen kuin koirakin oppii parhaiten ilmapiirissä, jossa ei ole paineen tuntua.

Hauskanpito
Lopuksi yksi punainen lanka koulutuksissamme – pitää olla hauskaa! Oli kouluttaminen sitten kisoihin tähtäävää tai arjen helpottamista, sekä koiralla että omistajalla tulee olla hauskaa. Verenmaku suussa puurtaminen ei ole meidän juttu, vaan hyvällä fiiliksellä saadaan myös tarkempia ja motivoituneempia suorituksia.

Tervetuloa siis treenaamaan Suomen positiivisimpaan koirakouluun!