usein kysytyt kysymykset

Muista kurssille tultaessa:

  • Varsinkin lajitreeneissä voidaan treenata myös mahdollisuuksien mukaan niin, että hallissa on kerrallaan vain 1 koira ja tunti jaetaan osallistujien kesken.
  • Ota mieluiten omat kohdealustat, virikkeet ja koulutusvälineet mukaan, sekä koiralle oma juomakuppi. Sadesäällä kannattaa varustautua omalla tassupyyhkeellä.
  • Pidetään turvaväli niin sisällä kuin ulkonakin, tullaan halliin sisälle yksitellen kouluttajan kutsusta ja lähdetään myös ulos ilman kiirettä.

 

Saako perheestä osallistua enemmän kuin yksi koulutuksiin?
Koulutuksiin saa osallistua muutkin koiran perheenjäsenet. Toivottavaa kuitenkin on, että vain yksi kouluttaa koiraa tunnilla, jotta tilanne on koiralle mahdollisimman selkeä.

Voinko osallistua samalle tunnille kahden koiran kanssa?
Kahden koiran kanssa voi osallistua joko ostamalla 2 paikkaa tai ottamalla koirat esimerkiksi vakiryhmiin vuoroviikoin. Paikat ovat koirakohtaisia, poikkeuksena Kaksin aina kaunihimpi -parikoirakurssi.

Kuinka kauan koulutuskerrat kestää?
Itse koulutus kestää yleensä n. 50 min. Koulutukset alkaa tasatunnein, joten pienen liukuman avulla saadaan vaihdot suoritettua sujuvasti.

Mitä kurssille tulee ottaa mukaan?
Kurssille kannattaa ottaa mukaan todella paljon nameja! Lisäksi oma vesikuppi, viltti/matto koiralle, muita palkkoja esimerkiksi leluja ja iloinen mieli. Ihmiselle kannattaa ottaa sisäkengät/villasukat. Piispanristin Vau-hallissa on kumirouhe, joten se saattaa tarttua vaatteisiin.

Millä varusteilla koulutuksissa ollaan?
Ota koulutukseen tavallinen (ei kuristava) panta tai valjaat ja tavallinen (ei kela) hihna.

Voiko kursseja maksaa liikuntaeduilla?
Liikuntaeduilla voi maksaa verolain mukaisesti vain liikuntakursseja (agility, dobo, pawlates, koirajuoksu). Ko. kurssien kuvauksista löytyy ohjeet, miten ilmoittautuminen tapahtuu. Liikuntaeduista meillä käy ePassi, Edenred ja Smartum.

Entä jos kakkapussit ovat unohtuneet kotiin?
Halleilta löytyy kakkapusseja. Jos pussia ei tule mukaan ja vahinko sattuu, pyydä kouluttajalta pussi ja siivoa jäljet. Pidetään hallin ympäristö mahdollisimman puhtaana!

En pääse tunnille, miten menettelen?
Ilmoita poissaolosta aina sähköpostilla mahdollisimman ajoissa!
Esteen sattuessa voit myydä oman paikkasi esimerkiksi tässä fb-ryhmässä tai vaikka kaverille!

Tarkemmat toimitusehdot ja menettelyohjeet täältä.