usein kysytyt kysymykset

Huom! Koronan vuoksi erityistoimenpiteet voimassa toistaiseksi:

 • Kurssit ja vakiryhmät pyörivät normaalisti toistaiseksi
 • Jos sinulla on lieviäkään flunssan oireita, jää kotiin.
 • Toistaiseksi tunnille saa osallistua vain 1 henkilöä/koira.
 • Varsinkin lajitreeneissä treenataan mahdollisuuksien mukaan niin, että hallissa on kerrallaan vain 1 koirakko ja tunti jaetaan osallistujien kesken.
 • Koulutuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan ulkona.
 • Ota mieluiten omat kohdealustat ja koulutusvälineet mukaan, sekä koiralle oma juomakuppi. Sadesäällä kannattaa varustautua omalla tassupyyhkeellä. Vältetään pintojen turhaa koskettelua.
 • Pidetään turvaväli niin sisällä kuin ulkonakin, tullaan halliin sisälle yksitellen ja minimoidaan kaikki ihmis- ja koirakontaktit. Halleissa on avointa tilaa n. 200m2, joten pienellä huomioimisella tämä onnistuu hyvin.
 • Suosittelemme maskin käyttöä tunneilla, mikäli siihen ei ole terveydellistä estettä.
 • Olemme tehostaneet siivousta hallilla ja toivommekin, että myös te pesette ahkeraan käsiä.
 • Halleilta löytyy sekä käsidesiä, että maskeja, mikäli omat unohtuvat.
 • Mikäli koronatilanne huolettaa ja haluat perua osallistumisesi kurssille/tunnille, tulee peruutus tehdä 48h ennen kurssin/tunnin alkua, jolloin on oikeutettu korvaavaan kurssiin/tuntiin.

 

Saako perheestä osallistua enemmän kuin yksi koulutuksiin?
Koulutuksiin saa osallistua muutkin koiran perheenjäsenet. Toivottavaa kuitenkin on, että vain yksi kouluttaa koiraa tunnilla, jotta tilanne on koiralle mahdollisimman selkeä.

Voinko osallistua samalle tunnille kahden koiran kanssa?
Kahden koiran kanssa voi osallistua joko ostamalla 2 paikkaa tai ottamalla koirat esimerkiksi vakiryhmiin vuoroviikoin. Paikat ovat koirakohtaisia, poikkeuksena Kaksin aina kaunihimpi -parikoirakurssi.

Kuinka kauan koulutuskerrat kestää?
Itse koulutus kestää yleensä n. 50 min. Koulutukset alkaa tasatunnein, joten pienen liukuman avulla saadaan vaihdot suoritettua sujuvasti.

Mitä kurssille tulee ottaa mukaan?
Kurssille kannattaa ottaa mukaan todella paljon nameja! Lisäksi oma vesikuppi, viltti/matto koiralle, muita palkkoja esimerkiksi leluja ja iloinen mieli. Ihmiselle kannattaa ottaa sisäkengät/villasukat. Vau-hallissa on kumirouhe, joten se saattaa tarttua vaatteisiin.

Millä varusteilla koulutuksissa ollaan?
Ota koulutukseen tavallinen (ei kuristava) panta tai valjaat ja tavallinen (ei kela) hihna.

Entä jos kakkapussit ovat unohtuneet kotiin?
Halleilta löytyy kakkapusseja. Jos pussia ei tule mukaan ja vahinko sattuu, pyydä kouluttajalta pussi ja siivoa jäljet. Pidetään hallin ympäristö mahdollisimman puhtaana!

En pääse tunnille, miten menettelen?
Ilmoita poissaolosta aina sähköpostilla/tekstiviestillä! Tietyissä tapauksissa olette oikeutettuja korvaustuntiin, lisätietoja täältä.