Netissä suorittamasi ilmoittautuminen on kaikissa tapauksissa sitova, ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Varmista, että osoitteesta anna@pawsiteam.fi -tulevat sähköpostit tulevat postilaatikkoosi eivätkä esimerkiksi roskapostiin. Kursseihin liittyvät tiedotukset hoidetaan sähköpostin kautta.
Kaikki tiedustelut, kysymykset ja yhteydenotot hoituvat parhaiten sähköpostitse 
anna@pawsiteam.fi
Puhelinsoittoihin emme pysty kouluttaessamme valitettavasti vastaamaan.

Koiran juoksu tai sairaus on ehdoton osallistumiseste koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Koulutuksiimme ilmoittaudutaan ennakolta verkkokaupassa. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään hyväksymään toimitusehdot, joten ilmoittautuminen katsotaan näiden ehtojen hyväksymiseksi. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Vakiryhmäpaikka on sitova ja siinä on kuukauden irtisanomisaika. Ilmoitathan siis ajoissa, mikäli haluat lopettaa vakiryhmässä harjoittelemisen.

Poissaolot
Jos koirallasi alkaa juoksu tai koirasi/itse sairastut: ilmoita siitä mahdollisimman ajoissa sähköpostitse anna@pawsiteam.fi tai teksitiviestillä numeroon 0503502613.

Korvaustunteihin on oikeus seuraavissa tapauksissa:

– Sinä tai koira sairastutte
-> Pidemmissä sairastapauksissa toimita lääkärin/eläinlääkärin todistus, jolloin kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Sairauden ollessa lyhytaikainen (esim. yksi viikko) sovitaan kouluttajan kanssa mahdollisesta korvaustunnista.

– Koiralla alkaa juoksut
-> Juoksujen sattuessa, ilmoittakaa välittömästi kouluttajallenne. Jos juoksut alkavat ennen kurssin alkua, saatte kurssin hintaan oikeuttavan alennuskupongin verkkokauppaan. Mikäli juoksut tulevat kesken kurssin, saatte väliin jääneen verran korvaustunteja.

Poissaolo (esimerkiksi lomamatka), joka on ilmoitettu ennen kurssin alkua/vakiryhmässä viimeistään kuukauden alussa.

Korvaustunteja järjestetään muutamia kertoja kuussa, tarpeen mukaan ja yleensä viikonloppuisin. Lisäksi mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa, voi korvaaminen olla mahdollista myös näillä tunneilla. Lähetä sähköpostia anna@pawsiteam.fi sopiaksesi korvaustunnin. Mikäli ehdotettu korvaustunti ei sovi, tarjoamme maksimissaan 3 eri vaihtoehtoa, jonka jälkeen korvausvelvollisuus raukeaa.

Oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa, tapahtumapaikoissa tai kouluttajissa/tuomareissa pidätetään.

HUOM! Jokainen tapahtumiin/koulutuksiin osallistuva tai tapahtumapaikalla vieraileva vastaa itse omasta, lastensa sekä koiransa turvallisuudesta. Jokainen huolehtii omaisuudestaan ja vakuutusturvastaan liikkuessaan tapahtuma-alueella tai osallistuessaan tapahtumiin, ja vastaa itse koiransa mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Kurssilaisille ei ole erillistä vakuutusta.