Netissä suorittamasi ilmoittautuminen on kaikissa tapauksissa sitova, ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Varmista, että osoitteesta anna@pawsiteam.fi -tulevat sähköpostit tulevat postilaatikkoosi eivätkä esimerkiksi roskapostiin. Kursseihin liittyvät tiedotukset hoidetaan sähköpostin kautta.
Kaikki tiedustelut, kysymykset ja yhteydenotot hoituvat parhaiten sähköpostitse 
anna@pawsiteam.fi
Puhelinsoittoihin emme pysty kouluttaessamme valitettavasti vastaamaan, kiireellisissä asioissa voi laittaa myös tekstarin/whatsapp -viestin 0503662488

Koiran juoksu tai sairaus on ehdoton osallistumiseste koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Koulutuksiimme ilmoittaudutaan ennakolta verkkokaupassa. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään hyväksymään toimitusehdot, joten ilmoittautuminen katsotaan näiden ehtojen hyväksymiseksi. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Vakiryhmäpaikka on sitova ja siinä on kuukauden irtisanomisaika. Ilmoitathan siis ajoissa, mikäli haluat lopettaa vakiryhmässä harjoittelemisen.

Poissaolot

Jos koirallasi alkaa juoksu tai koirasi sairastuu ilmoita siitä mahdollisimman ajoissa sähköpostitse anna@pawsiteam.fi tai tekstarilla/WhatsApp -viestillä 0503662488

1.10. 2021 alkaen esteen sattuessa oman kurssipaikkansa voi myydä eteenpäin.
Ilmoita tästä sähköpostitse anna@pawsiteam.fi
Kurssipaikkoja voi myydä facebook -ryhmässä Pawsiteam irtotunnit

Lähes koko kurssin kestävien juoksujen ja pidempien sairaspoissaolojen sattuessa ota yhteyttä sähköpostitse anna@pawsiteam.fi ,niin sovitaan korvaavasta kurssista/toteutuksesta.
Vakiryhmien poissaolokäytännöistä sovitaan kouluttajan kanssa.

Oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa, tapahtumapaikoissa tai kouluttajissa/tuomareissa pidätetään.
Mikäli tunti peruuntuu kouluttajasta riippuvan esteen vuoksi, ensisijaisesti tämä paikataan korvaavalla tunnilla.

HUOM! Jokainen tapahtumiin/koulutuksiin osallistuva tai tapahtumapaikalla vieraileva vastaa itse omasta, lastensa sekä koiransa turvallisuudesta. Jokainen huolehtii omaisuudestaan ja vakuutusturvastaan liikkuessaan tapahtuma-alueella tai osallistuessaan tapahtumiin, ja vastaa itse koiransa mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Kurssilaisille ei ole erillistä vakuutusta.