Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Koulutuksiimme ilmoittaudutaan ennakolta verkkokaupassa. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään hyväksymään toimitusehdot, joten ilmoittautuminen katsotaan näiden ehtojen hyväksymiseksi. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Netissä suorittamasi ilmoittautuminen kurssille on kaikissa tapauksissa sitova.
Harrastuskursseilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 

Varmista, että osoitteesta info@pawsiteam.fi tulevat sähköpostit tulevat postilaatikkoosi eivätkä esimerkiksi roskapostiin. Kursseihin liittyvät tiedotukset hoidetaan sähköpostin kautta.
Kaikki tiedustelut, kysymykset ja yhteydenotot hoituvat parhaiten sähköpostitse 
info@pawsiteam.fi
Kouluttaessamme emme kuitenkaan pysty aina välittömästi vastaamaan.

Kurssille osallistuvan koiran tulee olla rokotettu rokotusohjelman mukaisesti. Vain pentukurssille voi alle 16vk ikäinen pentu osallistua rokottamattomana. Koiran juoksu tai sairaus on ehdoton osallistumiseste koulutuksiin ja tapahtumiin.

Poissaolot

Esteen (esim. ohjaajan sairastuminen, päällekkäinen meno, työasiat, koiran lyhytaikainen sairastuminen) sattuessa oman kurssipaikkansa voi myydä eteenpäin tai pyytää perheenjäsenen/ystävän tulemaan treeneihin koiran kanssa.
Ilmoita tästä sähköpostitse info@pawsiteam.fi tai tekstiviestillä/WhatsAppilla numeroon 0503662488.
Kurssipaikkoja voi myydä facebook -ryhmässä Pawsiteam irtotunnit

Vakiryhmien poissaolokäytännöistä tiedotetaan kauden oston yhteydessä.

Juoksut ja pidemmät koiran sairaspoissaolot

Lähes koko kurssin kestävien juoksujen ja koiran pidempien (3 krt tai enemmän) sairaspoissaolojen sattuessa, myy myös ensisijaisesti kurssipaikkasi eteenpäin. Ilmoita myös aina heti poissaolosta info@pawsiteam.fi  tai tekstiviestillä/WhatsAppilla numeroon 0503662488. Jälkikäteen ilmoitettuja poissaoloja ei korvata. Myymättä jääneiden tuntien osalta ota uudelleen yhteyttä, niin teemme hyvityskoodin, jonka voi käyttää seuraavaan kurssiin. Juoksupoissaoloissa korvaamme 50% myymättä jääneiden tuntien hinnasta. Pidemmissä koiran sairaspoissaoloissa vaaditaan eläinlääkärin todistus. 

Muutokset

Pidätämme oikeuden muutoksiin kurssien aikatauluissa, tapahtumapaikoissa ja kouluttajissa/tuomareissa, sekä koulutusten peruuttamiseen, mikäli osallistujamäärä jää liian alhaiseksi.
Mikäli koulutus peruuntuu kouluttajasta riippuvan esteen vuoksi, ensisijaisesti tämä paikataan korvaavalla tunnilla tai vaihtoehtoisesti hyvityskoodilla.

HUOM! Jokainen tapahtumiin/koulutuksiin osallistuva tai tapahtumapaikalla vieraileva vastaa itse omasta, lastensa sekä koiransa turvallisuudesta. Jokainen huolehtii omaisuudestaan ja vakuutusturvastaan liikkuessaan tapahtuma-alueella tai osallistuessaan tapahtumiin, ja vastaa itse koiransa mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Kurssilaisille ei ole erillistä vakuutusta.

Pawsiteam Oy
Y-tunnus 3203839-6
Postiosoite: Arontie 61, 25240 Hajala

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot