Netissä suorittamasi ilmoittautuminen on kaikissa tapauksissa sitova, ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Varmista, että osoitteesta anna@pawsiteam.fi -tulevat sähköpostit tulevat postilaatikkoosi eivätkä esimerkiksi roskapostiin. Kursseihin liittyvät tiedotukset hoidetaan sähköpostin kautta.
Kaikki tiedustelut, kysymykset ja yhteydenotot hoituvat parhaiten sähköpostitse 
anna@pawsiteam.fi
Puhelinsoittoihin emme pysty kouluttaessamme valitettavasti vastaamaan.

Koiran juoksu tai sairaus on ehdoton osallistumiseste koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Koulutuksiimme ilmoittaudutaan ennakolta verkkokaupassa. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään hyväksymään toimitusehdot, joten ilmoittautuminen katsotaan näiden ehtojen hyväksymiseksi. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Vakiryhmäpaikka on sitova ja siinä on kuukauden irtisanomisaika. Ilmoitathan siis ajoissa, mikäli haluat lopettaa vakiryhmässä harjoittelemisen.

Jos koirallasi alkaa juoksu tai koirasi/itse sairastut: ilmoita siitä mahdollisimman ajoissa sähköpostitse.
Juoksujen sattuessa sovitaan toinen kurssi, johon voitte osallistua samalla kurssimaksulla. Sairastapauksissa toimita lääkärin/eläinlääkärin todistus, jolloin kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan tai sairauden ollessa lyhytaikainen (esim.yksi viikko) sovitaan kouluttajan kanssa mahdollisesta korvaustunnista.

Oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa, tapahtumapaikoissa tai kouluttajissa/tuomareissa pidätetään.

HUOM! Jokainen tapahtumiin/koulutuksiin osallistuva tai tapahtumapaikalla vieraileva vastaa itse omasta, lastensa sekä koiransa turvallisuudesta. Jokainen huolehtii omaisuudestaan ja vakuutusturvastaan liikkuessaan tapahtuma-alueella tai osallistuessaan tapahtumiin, ja vastaa itse koiransa mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Kurssilaisille ei ole erillistä vakuutusta.