käytösneuvonta

Onko koirallasi käytöksiä, jotka koet ongelmallisiksi? Kaipaatko sujuvuutta arkeen ja yhteiseloon ammattilaisen opastuksella?
Tarjoamme yksilöllistä käytösneuvontaa erilaisiin arjen haasteisiin. Eroahdistus ja yksinolon ongelmat, hihnakäytös, ohitukset, käsittely ja muut haasteet ratkotaan parhaiten yksityisopetuksessa, jossa keskitytään etsimään ongelman ydin ja kouluttamaan koiralähtöisesti.

Yksityisopetuksessa saat ohjeet ja työkalut, miten lähteä johdonmukaisesti muokkaamaan koiran käyttäytymistä. Joskus yhteistyö alkaa sujua jo ensimmäisillä kerroilla, mutta useimmiten uusien mallien sisäistämiseen tarvitaan useampi kerta kouluttajan kanssa. Kaikki käytösneuvontatunnit suunnitellaan yksilöllisesti ja omistajalle annetaan sekä koulutussuunnitelma, että tukea käytännön koulutukseen.

Käytössämme on oppimispsykologiaan ja positiiviseen vahvistamiseen perustuvat koulutusmetodit.

Tapaamiset suoritetaan pääsääntöisesti koiran kotona, riippuen mihin apua tarvitaan. Tällä hetkellä valikoimaamme kuuluu käytösneuvontapaketti, sekä seurantakäynnit.

Käytösneuvontapaketti 210e
– Alkukartoitus
– Ensimmäinen kotikäynti (n. 1,5h)
– Laaja ja yksityiskohtainen kirjallinen koulutussuunnitelma
– Kouluttajan sähköpostituki koulutuksen ajan
– Toinen kotikäynti (n. 1h)

Seurantakäynnit
– Paketin jälkeen kotikäynnit 65e/h

Käytösneuvontoja tekee Lotta sekä Anna. Voit lukea heistä lisää kouluttajat -sivulta!

Ota yhteyttä anna@pawsiteam.fi tai 0503502613 ja sovitaan teidän tapaukseen sopiva aika ja paikka, sujuvampaa arkea varten!