Yhteystiedot

Meille on helppo tulla!

 • Kaarinan Piispanristin JES- ja VAU- koulutushallit sijaitsevat aivan Helsingintien välittömässä läheisyydessä, osoitteessa
  Yrittäjänkatu 4, 20760 Piispanristi. Google Maps löytää hallille jos etsit Pawsiteam, Yrittäjänkatu, Piispanristi. Halli on sinivalkoinen ja pihalla on runsaasti pysäköintitilaa. Jes-halli sijaitsee heti kadun puoleisessa päädyssä ja Vau-halli rakennuksen vasemmalla sivulla.
 • Turun Iso-Heikkilän Pawcity sijaitsee osoitteessa Akselintie 5C (takapiha). Käynti on Iso-Heikkiläntien puolelta, joten navigaattori löytää helpoiten paikalle osoitteella Iso-Heikkiläntie 5. Halli sijaitsee toisessa kerroksessa ja pihalla on opasteet.
 • Tampereen Nekalan Miäletön -halli sijaitsee osoitteessa Kuoppamäentie 3, 33800 Tampere. Sisäänkäynti hallin oikealta sivulta. Rakennuksen molemmilla sivuilla on runsaasti pysäköintitilaa.
 • Helsingin Haagan halli sijaitsee osoitteessa Orapihlajatie 41, 00320 Helsinki. Sisäänkäynti hallin vasemmalta sivulta. Kadun varressa on runsaasti parkkitilaa, sekä julkiset tulevat aivan lähelle.

Alta löydät vielä tarkemmat kuvat sijainneista!

Yleisissä asioissa sähköpostilla saa yhteyttä info@pawsiteam.fi

Kaikille halleillemme pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä.

Lähetä sähköposti

Kurkkaathan ennen viestin lähettämistä usein kysytyt kysymykset.

Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin viiden arkipäivän sisällä.

Huom! Asiakaspalvelu lomailee 21.6. – 21.7. 2024
tällä aikavälillä vastailemme viesteihin harvakseltaan.

  Jes ja Vau -hallit, piispanristi

  Pawcity, Iso-Heikkilä

  Miäletön, tampere

  Helsinki