Verkkokurssit

Asiantuntijaluentoja koirien käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista verkossa. Luennoilla syvennytään jokaisen koiranomistajan kannalta tärkeisiin aiheisiin ja tarkastellaan niitä niin tieteen kuin käytännön näkökulmasta. Luennoitsijat ovat eläinalan huippuasiantuntijoita, jotka toimivat sekä tieteen että käytännön työn parissa. Koirien käyttäytyminen ja sen ymmärtäminen liittyy tiukasti koirien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Koirien käyttäytyminen sekä hyvinvointitutkimus kehittyvät kokoajan ja saamme jatkuvasti uutta tietoa koirien hyvinvointiin liittyvistä asioista, erityisesti meidän ihmisten maailmassa. Oppimalla lisää koirastasi, parannat niin koirasi kuin sinun hyvinvointia sekä opit ymmärtämään koiraasi paremmin.

Verkkoluennot järjestetään Zoom -alustalla ja luennoista tulee tallenne viikoksi katsottavaksi. Useimmista luennoista tallenteen pystyy ostamaan myös jälkikäteen. Verkkoluentoja voit seurata mukavasti kotisohvalta tai vaikka laiturin nokasta. Me tuomme koiratieteen kotiisi!

Verkkoluennoissa pakettialennus – ostamalla kerralla useamman, saat joka toisen luennon -15%