Kiva käsittelijä®

Kiva käsittelijä tähtää aina työssään eläinten kanssa siihen, että käsittelytilanteet tuottavat mahdollisimman vähän stressiä eläimelle ja käsittely tehdään yhteistyössä.

Kiva käsittelijä® on ammattilainen, joka on perehtynyt omaehtoisuuteen ja koiran stressittömään käsittelyyn sekä näiden soveltamiseen työssään.
Kiva käsittelijä® voi olla esimerkiksi eläinlääkäri, trimmaaja, hoitaja, hieroja, fysioterapeutti… Kuka vaan, joka työskentelee käsittelyn parissa. Hyvinkin pienillä muutoksilla saadaan usein aikaan jo suuria asennemuutoksia!

Lue lisää koulutuksesta!

Kiva käsittelijä® -kouluttaja

Kiva käsittelijä -kouluttajan luo on turvallista mennä hakemaan oppia käsittelyyn liittyvissä asioissa.

Kiva käsittelijä -kouluttaja on ammattilainen, joka on perehtynyt omaehtoisuuteen ja sen soveltamiseen koulutuksissa. 
Kiva käsittelijä -kouluttaja osaa opastaa käsittelyssä oikeaan suuntaan omaehtoisuutta ja vuorovaikutusta tukien, ottaen huomioon koiran sekä omistajan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Kiva käsittelijä -kouluttaja käyttää moderneja koulutusmenetelmiä ja kaikki kouluttaminen perustuu positiiviseen vahvistamiseen sekä sujuvan vuorovaikutuksen luomiseen koiran ja ihmisen välille.

Lue lisää kouluttajakoulutuksesta!

Koulutuksen läpäisseet Kivat käsittelijät saavat sertifikaatin ja löydät heidät Kiva käsittelijä -listasta.
Kiva käsittelijä®-nimike takaa sen, että ammattilainen sitoutuu eettisiin sääntöihimme ja pyrkii siihen, että vuorovaikutustilanteet koiran kanssa ovat stressittömiä. Kiva käsittelijä ylläpitää osaamistaan jatkuvasti, joten voit hyvillä mielin tulla lemmikkisi kanssa Kivan käsittelijän autettavaksi.

löydä kiva käsittelijä

blogi

lähetä vapaamuotoinen hakemus