löydä kiva käsittelijä

Kiva käsittelijä®

Kiva käsittelijä tähtää aina työssään eläinten kanssa siihen, että käsittelytilanteet tuottavat mahdollisimman vähän stressiä eläimelle ja käsittely tehdään yhteistyössä.

Kiva käsittelijä® on ammattilainen, joka on perehtynyt omaehtoisuuteen ja koiran stressittömään käsittelyyn sekä näiden soveltamiseen työssään.
Kiva käsittelijä® voi olla esimerkiksi eläinlääkäri, trimmaaja, hoitaja, hieroja, fysioterapeutti… Kuka vaan, joka työskentelee käsittelyn parissa. Hyvinkin pienillä muutoksilla saadaan usein aikaan jo suuria asennemuutoksia!

Lue lisää koulutuksesta!

Kiva käsittelijä® -kouluttaja

Kiva käsittelijä -kouluttajan luo on turvallista mennä hakemaan oppia käsittelyyn liittyvissä asioissa.

Kiva käsittelijä -kouluttaja on ammattilainen, joka on perehtynyt omaehtoisuuteen ja sen soveltamiseen koulutuksissa.
Kiva käsittelijä -kouluttaja osaa opastaa käsittelyssä oikeaan suuntaan omaehtoisuutta ja vuorovaikutusta tukien, ottaen huomioon koiran sekä omistajan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Kiva käsittelijä -kouluttaja käyttää moderneja koulutusmenetelmiä ja kaikki kouluttaminen perustuu positiiviseen vahvistamiseen sekä sujuvan vuorovaikutuksen luomiseen koiran ja ihmisen välille.

Lue lisää kouluttajakoulutuksesta!

Kiva käsittelijä® Klinikka

Kiva käsittelijä® Klinikalla koko eläinlääkäriklinikan henkilökunta on kouluttautunut ja sitoutunut varmistamaan stressitasojen minimoimisen eläinlääkärikäynneillä.

Kiva käsittelijä® Klinikalla otetaan huomioon eläinlääkärikäynnit kokonaisvaltaisena kokemuksena. Klinikan henkilökunta on opiskellut koirien käyttäytymisestä ja stressittömästä käsittelystä. Klinikalla osataan ottaa huomioon varsinkin pelkäävät ja jännittävät koirat sekä omistajat – ja helpottaa heidän oloaan pienillä teoilla. Henkilökunta on opiskellut käsittelyn tekniikoita, joilla stressiä voi vähentää sekä koko käynti on suunniteltu alusta loppuun asti tarkasti, eläintä kunnioittaen.

Lue lisää Klinikka -koulutuksesta!

Koulutuksen läpäisseet Kivat käsittelijät saavat sertifikaatin ja löydät heidät Kiva käsittelijä -listasta.
Kiva käsittelijä®-nimike takaa sen, että ammattilainen/ammattilaiset sitoutuu eettisiin sääntöihimme ja pyrkii siihen, että vuorovaikutustilanteet koiran kanssa ovat mahdollisimman stressittömiä. Kiva käsittelijä ylläpitää osaamistaan jatkuvasti, joten voit hyvillä mielin tulla lemmikkisi kanssa Kivan käsittelijän autettavaksi.

blogi