Synttärit ovat vuoden kohokohta!

Kun koira täyttää vuosia, on sitä aihetta juhlistaa ja nyt voitkin juhlia koiran synttäreitä koirakavereiden kesken Pawsiteamin koirasynttäreillä! Koirasynttärit ovat maksimissaan 8:lle koiralle räätälöidyt juhlat koulutushallilla, joissa on puuhaa ja ohjelmaa jokaisen koiran makuun. Synttäreillä on erilaisia aktiviteetteja, joihin kaikki pystyvät osallistumaan ja synttärien keskipiste on tietenkin koirakakku, jonka päivänsankari saa itse valita Koirakakun valikoimasta.

Koirasynttärit vietetään Pawsiteamin koulutushallilla ja ne kestävät noin tunnin. Paikalla on 1-2 Pawsiteamin kouluttajaa, jotka ohjaavat ja opastavat aktiviteettien suhteen. Synttäripakettiin kuuluu erilaisia puuhapisteitä, sekä yhteinen koulutushetki, jossa opetellaan jokin temppu – tietenkin nykyaikaisten koulutusmetodien mukaan. Puuhapisteiltä voi löytyä mm. ongintaa, aarteenetsintää, temppurataa sekä muita koiramaisia hauskuuksia. Koirakakku valmistetaan päivänsankarin toiveiden mukaan.

Tällä hetkellä synttäreitä järjestetään pääasiassa Piispanristin Jes-hallissa sekä Turun Pawcity -hallissa.

Tilaa siis synttäripaketti rakkaan karvakorvasi juhlien kunniaksi ja jätä järjestelyt meidän huoleksi! Sinun tarvitsee vain kutsua koirasi parhaimmat kaverit paikalle ja juhlat voivat alkaa.

Synttäripakettiin kuuluu:

 – Puuhapisteet ja namit pisteille
– Koirakakku maks. 8:lle koiralle
– 1-2 kouluttajaa ohjaamaan
– Synttärikoristelut hallille
– Kuvauspiste toiveen mukaan

Synttäripaketti 150e (sis. Alv 24%)

Ota yhteyttä tai laita sähköpostia osoitteeseen anna@pawsiteam.fi
niin räätälöidään juuri teidän toiveiden mukaiset synttärit!

Tervetuloa pitämään HAUskaa Pawsiteamin koirasynttäreillä!

koirakakku kruunaa juhlan

Koirasynttäreiden kohokohta on design-kakku, josta jokainen koira varmasti pitää! Kakun juhliin valmistaa Koirakakku ja kakku on tehty käsityönä Varsinais-Suomessa laadukkaista kotimaisista raaka-aineista, jotka sopivat suurimmalle osalle koirista.

Voit valita synttäreille haluamasi kakun – valikoimaan kuuluu “Juustokakku”, “Kermakakku” sekä “Suklaakakku”. Valitse pääraaka-aine (nauta, possu, maksa tai broileri) ja ilmoita, mikäli koirallasi tai vierailla on allergioita.

Tarkemmat raaka-ainetiedot löytyy Koirakakun sivuilta.