kouluttajaksi pawsiteamille?

Eläintenkouluttaja
haluatko osaksi pawsiteamia?

Etsimme erityisesti hyviä tyyppejä, joiden arvomaailma kohtaa omamme kanssa ❤️ 

Pawsiteam on jatkuvasti kasvava koirakoulu, joka tarjoaa asiantuntevaa ja koiralähtöistä koulutusta ihan tavallisille koiranomistajille. Kursseillamme ei tarvitse pelätä kysyvänsä tyhmiä ja jokaista opastetaan lähtökohdista riippumatta kohti tasapainoisempaa, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioonottavaa elämää.

Etsimme jatkuvasti eri tyyppisiä kouluttajia ja tuntimäärään pystyy vaikuttamaan itse. Koirakoulutyön luonteen vuoksi kaikki paikat ovat osa-aikaisia. Sinulla tulisi olla mahdollisuus laskuttaa työ joko kevytyrittäjyyden tai toiminimen kautta. Työ sopii esimerkiksi muun työn ohella tehtäväksi tai eläinalan yrittäjälle. Verkostojemme kautta yleensä myös muut asiakasvirtasi kasvavat. Kouluttajan työnkuvaan kuuluu koulutuspalveluiden tarjoaminen tunneilla. Pawsiteamilta saat valmiin konseptin ja kannustavan kouluttajayhteisön – me tarjoamme tilat, välineet, myynnin, markkinoinnin ja asiakasviestinnän, joten kouluttajat saavat keskittyä vain itse kouluttamiseen. Tuntikoulutuksesta koirakoulussa maksamme keskimäärin 40e/h.

Meillä työskentelee niin lajeihin kuin arjen taitoihinkin painottuneita kouluttajia ja tärkeintä onkin, että sinulla on aito intohimo auttaa koiria omistajineen sinua kiinnostavien aiheiden parissa ja halu oppia itsekin koko ajan uutta. Kaikkia kriteereitä ei tarvitse täyttää, vaan niihin pystyy kyllä kasvamaan työn ohessa.

Tärkeintä on, että arvosi kohtaavat omiemme kanssa!

Eduksi katsomme

  • eläintenkouluttajan ammattitutkinnon (at/eat) tai vastaavan koulutuksen
  • Aktiivisuuden itsensä kehittämisessä ja erilaisiin koulutuksiin osallistumisen
  • Kokemuksen asiakaspalvelussa
  • Kokemus kurssien vetämisestä tai ihmisten ohjaamisesta
  • Koulutustekninen osaaminen

Tarjoamme paikan ammatillisesti arvostetussa yhteisössä ja tietysti huippuammattilaisten verkoston – vaikka työtä tehdään hyvinkin itsenäisesti saa tiimissämme tukea ja näkökulmia asiaan kuin asiaan! Ihanan asiakaskunnan ja valmiit kurssikonseptit – toki näihin pystyy halutessaan vaikuttamaan. Lisäksi kouluttajamme saavat etuja mm. oman kouluttautumisen suhteen.

Tällä hetkellä etsimme erityisesti:

Hakemukset ja kyselyt sähköpostitse anna@pawsiteam.fi

Jos siis haluat olla osa Pawsiteamia, laita vapaamuotoinen hakemus jo tänään! 

Kerro hakemuksessa, millaisista työajoista sekä kursseista olet erityisen kiinnostunut. Tallennamme hakemukset, joten vaikka tällä hetkellä omalla seudullasi ei vielä olisi Pawsiteamia, kannattaa oma kiinnostus silti ilmaista – tiedä, vaikka seuraava Pawsiteam rakentuisikin sinun kaupunkiisi!