Annika Wallenius

  • Eläintenkouluttaja (eat)
  • Eläintenhoitaja (at) projektikoiralinja
  • Klinikkahoitaja (at)

Annika on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinnon. Lisäksi hän on koulutukseltaan projektikoiralinjalta valmistunut eläintenhoitaja (AT) , klinikkaeläinhoitaja (AT) ja suorittanut osatutkinnon koirien ruokinnasta (EAT).

Tällä hetkellä Annikalta löytyy kotoa kolme koiraa, joiden kanssa harrastetaan noseworkia ja pelastuskoiratoimintaa. Nuorin perheenjäsen on belgianpaimenkoira laekenois Kaski, vanhin monirotuinen ja lempeä Jehu ja tyttöenergiaa porukkaan tuo Espanjasta löytynyt monirotuinen Ava. Annika on työskennellyt eläinalalla vuodesta 2014 lähtien ja väliin on mahtunut muun muassa naisten vapaaehtoinen varusmiespalvelus sotakoiranohjaaja-aliupseerina. Koirien lisäksi hän on työskennellyt hevosten, lampaiden, nautojen, kanojen ja monen muun eläinlajin parissa.

Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat erityisesti koirien ruokinta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä hajutyöskentely. Hän on kouluttanut monipuolisesti arjen taitoja, ongelmallista käyttäytymistä ja lajikoulutuksista erityisesti noseworkia, tottelevaisuutta sekä jäljestämistä.

Annikan koulutukset löydät täältä