Ilona koitto

Ilonan sydäntä lähellä on kaikenlainen koiramainen puuhastelu ja hyvän arjen eläminen yhdessä koiran kanssa. Rally-toko, arjen ja harrastusten tukitaidot sekä koulutustekniikka ovat suurimpia kiinnostuksenkohteita.
 
Onnistuneiden treenien toteuttamisen ohella Ilona on kiinnostunut myös siitä, mitä koiran elämässä tapahtuu treenihallin ulkopuolella. Ilonan kanssa voitkin vaihtaa kokemuksia ja saada uusia ideoita niin lenkkeilypoluille kuin koiran aktivoimiseen kotona.
Kouluttajana Ilona ottaa ensiaskeleitaan ja kasvattaa tietotaitoaan erilaisissa koulutuksissa ja luennoilla. Ilonan koulutukset ovat matalan kynnyksen treenejä, joihin jokainen koirakko on tervetullut viettämään laatuaikaa ja oppimaan uusia arjessa ja harrastuksissa hyödyllisiä asioita yhdessä parhaan ystävän kanssa.
 
Ilonan rinnalla kulkee kuusivuotias schipperkeneito Hekla, joka nauttii yhtä lailla ruuan nuuskuttelusta sammalmättäältä, jumppailusta, pahvipakkausten repimisestä ja rapsutusmaratoneista. Koiramaista elämää täydentää tottelevaisuuslajien harjoittelu koulutuspeleillä ja hakumetsällä höystettynä.
 

Ilonan koulutukset löydät täältä