Kiika Schadvoyn

  • Koirakonsultti
  • Luonnontieteiden kandidaatti

Kiika on innokas koiraharrastaja jolta löytyy kokemusta niin työ-, koti- kuin harrastuskoirienkin kouluttamisesta. Tämä monipuolinen kokemus tuo koulutukseen näkökulman jossa yhdistyy tärkeimmät elementit jokaiselta osa-alueelta, ja Kiikasta onkin tärkeää pohtia kokonaisvaltaisesti miten arki ja harrastukset voivat tukea toisiaan, ja että koiralla on hyvä olla ja työskennellä ohjaajansa kanssa eri ympäristöissä ja häiriöissä. Koirakon yhteistyön ja vuorovaikutuksen parantaminen ovat Kiikan suurimpia kiinnostuksen kohteita.

Koulutukseltaan Kiika on koirakonsultti, luonnontieteiden kandidaatti ja pian myös filosofian maisteri; enää tarvitsee viimeistellä eläinten persoonallisuustutkimukseen liittyvän pro gradu. Vapaa-ajallaan Kiika kartuttaa osaamistaan käymällä koiriensa kanssa eri kouluttajien opissa, suurkuluttamalla koirien koulutukseen liittyviä luentoja ja lukemalla myös alan tutkimuksia ja kirjallisuutta.

Kotoa Kiikalta löytyy kolme koiraa; kolmevuotias kelpieuros Ilo, kelpiepentu Hiili sekä kodinvaihtajana porukkaan liittynyt nelivuotias stabijnarttu Ippa. Kiika harrastaa koiriensa kanssa monipuolisesti eri lajeja verijäljestä näyttelyihin, mutta suosikkiharrastukset ovat sienestys, rally-toko sekä toko. Ilo-kelpien myötä Kiika on innostunut myös kisaamaan, ja vaikkei pidä sitä itseisarvona, hän kokee että kisatavoitteet tuovat uutta näkökulmaa harrastamiseen. Kiikalle onkin todella tärkeää että koiralla on aidosti hyvä olla myös kilpakentällä ja kisaympäristössä – tämänkin osan harrastuksesta tulisi olla molemmille kivaa!

Kiikan koulutuksiin ovat tervetulleita kaikki, oli tavoitteena koiran aktivointi, kiva yhteinen puuhastelu ja suhteen parantaminen tai kisoihin osallistuminen.

 

Kiikan koulutukset löydät täältä