Kirsi Jauhiainen

  • Eläintenkouluttaja (at)

Kirsi on Taitotalosta valmistunut eläintenkouluttaja (at). Eläimet ovat olleet pienestä pitäen osa Kirsin arkea. Kiinnostus eri eläinten käyttäytymiseen ja kouluttamiseen heräsi jo hyvin nuorena. Arkea onkin aina rytmittänyt koirat ja hevoset. Lopullisen sysäyksen kouluttamisen maailmaan antoi omat haastavammat kodinvaihtaja koirat, sekä jatkuva halu oppia eläimistä aina vaan lisää.

Kirsi on erityisen kiinnostunut käytöshaasteiden ratkomisesta, sujuvasta arjesta, sekä toimivasta luottamukseen perustuvasta yhteistyöstä koiran ja ihmisen välillä. Harrastuslajeista hajutyöskentely on lemppari. Kouluttaminen perustuu koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja oppimiseen ilon, sekä onnistumisien kautta. Koira saa olla koira ja sille annetaan mahdollisuus myös omiin oivalluksiin, sekä huomioidaan sen yksilölliset tarpeet. Kirsi on koulutukseltaan myös opettaja ja hänelle on tärkeää, että oppimisympäristö on sekä koiralle, että ihmiselle positiivinen, kannustava ja rento. 

Rescue ja kodinvaihtaja koirat ovat erityisen lähellä Kirsin sydäntä. Tällä hetkellä kotoa löytyykin Romaniasta adoptoitu koira, sekä välillä kotihoidossa olevia koiria.

Kirsin koulutukset löydät täältä