Laura Pohjola

  • Eläinten kouluttamisen perusopinnot (Suomen eläinkoulutuskeskus)

Laura on koirankoulutusnörtti, jolle hyvä fiilis, oppiminen ja koiran kuunteleminen on suorittamista tärkeämpää. Lauran omat koirat ovat olleet kodinvaihtajapaimenia, joiden lisäksi Lauralla on ollut reaktiivisia kodinvaihtajia kotihoidossa ja erinäinen määrä hoitokoiria huskystä chihuahuaan. Laura suorittaa tällä hetkellä perusopintoja Suomen Eläinkoulutuskeskuksella.

Laura rakastaa harjoitteiden muokkausta sulavammiksi sekä eri koirille ja eri tilanteisiin sopiviksi ja käyttää mahdollisuuksien mukaan poimimista ja sheippaamista uusien käytösten opettamisessa. Laura harrastaa koiransa Vikin kanssa ”vähän kaikkea” ja onkin innolla aina oppimassa lisää ja testaamassa uusia temppuja ja tukitaitoja. Yhteiset harrastukset luovat pohjan toimivalle arjelle ja antavat lisää ideoita ja motivaatiota koiran arjen virikkeellistämiseen. Hoopersista on nopeasti tulossa Lauran koiran lempiharrastus, jota tehdään pilke silmäkulmassa ja koiralähtöisesti.

Vaikka Laura vasta aloittelee koirakurssien vetäjänä, on hän ohjannut erilaisia ryhmiä ja vetänyt tapahtumia ja kursseja teini-iästä lähtien niin harrastustoiminnassa kuin palkkatyökseen. Kouluttajana Laura on innostava ja luo mahdollisuuksien mukaan hetkiä ja ympäristöjä, jossa kurssilaiset pääsevät yhdessä oivaltamaan.

Lauran koulutukset löydät täältä