Kontaktipelit

Näytetään kaikki 2 tulosta

Kontaktipeli -kursseilla opetellaan erilaisia kontaktipelejä ja sovelletaan mm. Control Unleashed sekä Absoulte Dogs – kaavamaisia pelejä.

Kurssit sisältävät erilaisia pattern gameja eli koulutuspelejä, joiden avulla koiralle opetetaan hyödyllisiä taitoja. Pelit ovat yksinkertaisia, ”kaavamaisia”, jotta ne ovat selkeitä niin koiralle kuin omistajallekin. Pelien kantavana teemana on ennakoitavuus, joka luo hallinnan ja turvallisuuden tunnetta tilanteeseen. Ne vahvistavat koiran oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutuksen kehittymistä koiran ja ohjaajan välille, sekä näinollen parantavat koiran keskittymistä ohjaajan kanssa tekemiseen.

Pelien kautta opetellaan mm. vireensäätelyä, ohjaajafokusta, keskittymistä, rauhoittumista ja häiriönsietoa koiraa kuunnellen. Harjoitukset ovat sovellettavissa erilaisille koirille rodusta ja iästä riippumatta ja niistä on apua niin arjessa kuin harrastustilanteissa eteen tulevissa haasteissa! Helpot, kaavamaiset pelit ovat myös koiralle selkeitä ja helppoja toteuttaa uusissa tilanteissa, joten niistä saa erittäin toimivan työkalun moneen tilanteeseen.