Koiratanssi

Koiratanssissa ohjaaja ja koira tekevät yhteistyönä musiikin tahdissa liikesarjoja, jotka kilpailu- ja näytöstilanteita varten kootaan yhtenäiseksi koreografiaksi. Koiratanssissa on tarkoitus tuoda esille koiran persoonaa ja liikkeet tulee valita koiran fyysisille ominaisuuksille sopiviksi. Nimestään huolimatta koiratanssi ei vaadi ohjaajalta tanssitaitoa, vaan laji sopii kaikille ohjaajille ja myös kaikille koirille, niin pennuille kuin veteraaneillekin. Koiratanssissa on kaksi eri lajia, joissa kisataan erikseen:

Freestyle (FS) eli vapaatanssi muodostuu vapaavalintaisista liikkeistä, jotka yhdistetään toisiinsa sujuvaksi koreografiaksi. Mitään pakollisia liikkeitä siis ei ole, joten laji sopii myös sellaisille koirakoille, joilla on liikerajoitteita.

Heelwork to music (HTM) on seuraamista musiikin tahdissa. HTM:ssä on 10 positiota eli ohjaajan suhteen määrättyä asemaa, joissa koira voi seurata ohjaajaansa eri suuntiin.

Koulutukset koirakoulu Pawsiteamin lämpimässä koulutushallissa Kaarinassa. Osoitteessa Yrittäjänkatu 4, 20760 Piispanristi. Turku on 15 min ajomatkan päässä ja bussit tulevat kauppatorilta lähelle koulutushallia, joten meille on todella helppo tulla. Koirankoulutusta positiivisesti ja rennolla mielellä!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.