Näyttelykurssit

Näytetään kaikki 4 tulosta

Oletko aloittelemassa näyttelyharrastusta koirasi kanssa vai kaipaako koirasi kenties lisätreeniä käsittelyyn tai ryhmässä toimimiseen?
Näyttelykurssi on sekä aloittelijoille, että kokeneille kehäketuille tarkoitettu. Kurssilla opetellaan näyttelyissä tarvittavia taitoja positiivisen vahvistamisen keinoin! Opimme, miten kouluttaa koiralle näyttelyistä mahdollisimman mukava ja positiivinen tapahtuma. Iloisesti ja itsevarmasti esiintyvä koira kiinnittää katseet kehässä! Lisäksi yksittäisiä drive-in treenejä, sekä koulutuspäiviä aiheen tiimoilta!

Näyttelykurssien kouluttaja omaa pitkän ja aktiivisen näyttelytaustan sekä on kennelliiton pätevöity kehäsihteeri, omaehtoiseen käsittelyyn erikoistunut eläintenkouluttaja (at) Anna Sydänheimo.

Koulutukset koirakoulu Pawsiteamin lämpimässä koulutushallissa Kaarinassa. Osoitteessa Yrittäjänkatu 4, 20760 Piispanristi. Turku on 15 min ajomatkan päässä ja bussit tulevat kauppatorilta lähelle koulutushallia, joten meille on todella helppo tulla. Koirankoulutusta positiivisesti ja rennolla mielellä!