Arjen taidot

Kaipaatko lisää kontaktia arkeen? Haluatko vahvan vuorovaikutteisen suhteen koirasi kanssa ja ymmärtää koiran käytöstä? Kouluttamisen kursseilla käydään läpi miten toteuttaa koulutus tehokkaimmin ja sekä koiralle että omistajalle mukavalla tavalla. Koiran koulutus ja sujuvat perustaidot ovat avain helpompaan arkeen, sekä koiran kouluttaminen vahvistaa myös omistajan ja koiran välistä suhdetta.

Tavoitteemme on harrastusten avulla parantaa koirien hyvinvointia ja luoda parempaa suhdetta koiran ja omistajan välille. Perustammekin kaiken koulutuksemme siihen, että harrastukset tehdään koiran kanSSA, ei koiraLLA.

Koulutustapamme avulla opimme etsimään ja hyödyntämään koiran aitoa motivaatiota lajitehtävien tekemiseen. Annamme koiralle vaihtoehtoja vaikuttaa ja oivaltaa, myös lajitreeneissä. Treenit tehdään koiran näkökulmasta reilusti, koiran ominaisuuksia ajatellen. Tärkeintä ei ole päästä nopeasti näyttävään suoritukseen, vaan rakentaa yhdessä ymmärrystä ja yhteistyötä sekä tukitaitoja, joiden avulla päästään kestävämpään ja rennompaan lopputulokseen.

Koulutukset koirakoulu Pawsiteamin lämpimässä koulutushallissa Kaarinassa. Osoitteessa Yrittäjänkatu 4, 20760 Piispanristi. Turku on 15 min ajomatkan päässä ja bussit tulevat kauppatorilta lähelle koulutushallia, joten meille on todella helppo tulla. Koirankoulutusta positiivisesti ja rennolla mielellä!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.