Rally-toko

Rally-Toko alkeis- ja jatkokurssit sekä vakiryhmät ALO-luokan liikkeet osaaville, edistyneet AVO-luokan liikkeet osaaville. Kouluttajana pitkän kokemuksen omaava rally-tokon koulutusohjaaja Anna Sydänheimo.
Vakiryhmä-paikka on sitova niin kauan, kunnes irtisanoudut. Maksut voi suorittaa yhden, kolmen tai kuuden kuukauden erissä.

Rally-toko on laji, jossa on elementtejä tokosta, koiratanssista ja agilitystä. Se tehtiin palvelemaan ns. tavallisia koiranomistajia, jotta kaikilla olisi mahdollisuus harrastaa. Rally-tokossa tärkeintä ei ole pilkuntarkka seuraamispaikka tai teknisesti täydelliset suoritukset, vaan se, että sekä koiralla että ohjaajalla on hauskaa.

Rally-tokossa suoritetaan rata, jossa on luokan mukaisia kylttejä. Radalla saa kannustaa ja kehua koiraa koko suorituksen ajan ja se on jopa toivottavaa. Näin saadaan helposti koirakin nauttimaan tehtävistä, sillä iloinen ohjaaja tarkoittaa yleensä myös iloista koiraa. Lajissa on neljä luokkaa, ALOkas, AVOin, VOIttaja ja MEStari. Rally-toko on todella hyvää aktivointia koiralle (ja ihmiselle), sekä siinä huomaamatta paranee myös hallinta ja yhteistyö arjessa.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.