Hanna neuvonen

  • AVA1 agilityn apuvalmentaja
  • AVA 2 agilityvalmentaja koulutuksessa (2023 ->)

Hanna on reilu nelikymppinen koiraharrastaja Salon Kiskosta. Hanna on haaveillut omasta koirasta niin kauan kuin voi muistaa ja se oliki lapsuuden merkittävin unelma. Lopulta ensimmäinen koira tuli talouteen yli 20 vuotta sitten. Koiran ja ihmisen välinen yhteys ja tuhansien vuosien yhteinen evoluutio ovat Hannalle jatkuva opiskelun sekä ihmettelyn aihe. Hanna on kasvattanut collieita vuodesta 2004 ja omistanut vuosien aikana myös useita muita rotuja kuten huskeja, bordercollien, irlanninsusikoiran ja terrierejä. Koirien kanssa harrastaminen on Hannalle sydämen asia ja yhdessä touhuilu elämäntapa.

Agilityn Hanna on aloittanut vuonna 2006 ja tokon harrastamisen 2008. Hannalla on Suomen agilityliiton AVA1 apuvalmentajan pätevyys ja AVA2 agilityvalmentaja-koulutus on kesken (-23). Tällä hetkellä Hanna kilpailee neljän nuoren koiransa kanssa agilityssa, tokossa, näyttelyissä ja rally-tokossa. He treenaavat myös paimennusta sekä maastolajeja enemmän omaksi iloksi ja koirien aktivoimiseksi. Tärkeintä hänelle on koiran ja omistajan välisen suhteen muodostuminen ja ylläpito. Hanna on opiskellut myös paljon koiran käyttäytymistä, oppimista ja evoluutiota erilaisilla luennoilla sekä seminaareissa ja aina riittää lisää opiskeltavaa!

Hannan tavoitteena kouluttamisessa on sinun sekä koirasi välisen yhteyden rakentaminen ja vahvistaminen hauskan tekemisen kautta. Hän uskoo, että kaikki koirat nauttivat yhteisestä puuhastelusta omistajiensa kanssa, kisatulokset ovat vain yksi tapa viedä harrastusta tavoitteellisesti eteenpäin.  Hannan vahvuuksia kouluttajana on iloisuus, rauhallisuus ohjaustilanteissa sekä luontaiset vuorovaikutustaidot. Hanna pyrkii olemaan myös aito ja kannustava sekä suunnittelemaan kurssit rakentaviksi kokonaisuuksiksi. Lisäksi hän on omistanut monia eri rotuisia koiria, joten kokemusta on erilaisista yksilöistä ja niiden kouluttamisesta. Hannan koulutusten lähtökohtana on kokonaisvaltainen, myötätuntoon, kunnioitukseen ja viimeiseen tutkittuun tietoon perustuva koirien käsittely niin arjessa kuin harrastuskentillä.

Hannan koulutukset löydät täältä